Irodakonténer

Az Itália BOX Kft. szolgáltatási körébe tartozik az új és használt irodakonténerek eladása, lakókonténerek, szaniter konténerek forgalmazása, az egyszerű kiviteltől egészen a luxuskivitelig.

Alkalmazási területtől függően az irodakonténer használható irodai munkán túl, alkalmas üzlethelyiségek vagy egyéb értékesítő helyiségek használatához, valamint hétvégi házként egyedi konstrukcióban és dizájnban. Az irodakonténerek számtalan módon változtathatók. Egyszerű, gyors összeszerelésűek, könnyen mobilizálható. Egyensúlyt teremtenek a költséghatékonyságban, a környezetbarát alapanyagok felhasználásban, a működési és fenntarthatóságban valamint az esztétikai megjelenésben. Irodakonténereink innovatív, egyedi igények megvalósítását teszik lehetővé.

irodakonténer

Irodakonténer szerkezet

Az irodakonténer 1,5 mm és 1 mm horganyzott és festett önhordó acélvázból áll, mely három fő szerkezeti egységre bontható. Az irodakonténer nyílászáróink színterezett alumíniumból készültek, melyek különféle színekkel képesek kielégíteni az ügyfelek igényeit. Az ajtók igény szerint lehetnek teli ajtók, illetve félig üvegezett ajtók. Ablakaink és ajtóink kérhetőek ráccsal és rács nélkül, illetve műanyag redőnnyel.

Irodakonténer alapzat

Külső része préselt acélprofilból valamint hossz- és keresztirányú merevítőkből áll, melynek feladata a panelek tartása és az esővíz elvezetése, illetve az irodakonténer szerkezeti stabilitásának és talajhoz való kapcsolatának biztosítása. A keresztirányú acél merevítők lényege a padozat rögzítése, valamint a beépítésre kerülő kiegészítő szerelvények tartása. A padozat 18 mm vastag vízálló faforgácslap, kopás álló PVC burkolattal

Irodakonténer falak

Az irodakonténer falai hőszigetelt, préselt szendvicspanelekből készültek, melyek porfestett mikrobordás acéllemezekből készültek.
Közöttük önoltódó szivacs poliuretán.
Falvastagság: 40mm

Irodakonténer tető

Az irodakonténer teteje, olyan profilokból áll, melyek feladata a fedőpanelek és az esőcsatorna tartása. A tető és aljzat közti összekötést külső, csavarozott acéloszlopok biztosítják. Az irodakonténereket a tetőn található fogantyúk segítségével mozdíthatjuk.

Irodakonténer nyílászárók

Nyílászáróink színterezett alumíniumból készültek, melyek különféle színekkel képesek kielégíteni az ügyfelek igényeit. Az ajtók igény szerint lehetnek teli ajtók, illetve félig üvegezett ajtók. Ablakaink és ajtóink kérhetőek ráccsal és rács nélkül.

Az elektromos berendezés a magyar szabványnak megfelel!

Irodakonténer ajtó

Félig üvegezett ajtó 105 x 210 cm, üveg kérhető rácspálcával, vagy nélkül, Thermo üveg
Teli ajtó 105 x 210 cm
Kétszárnyú teli ajtó, 205 x 210 cm
Beltéri teli ajtó 70 x 210 cm
Eltérő méretekben rendelhető.
RAL 9010 fehér, alapszín

Irodakonténer ablak

Standard ablak irodakonténer

Kétszárnyú alumínium 105 x 110 cm, jobbra-balra húzható thermo üveges
Kétszárnyú alumínium redőnnyel 105 x 120 cm, jobbra-balra húzható thermo üveggel

Panoráma ablak irodakonténer

Panoráma ablak 205 x 110 cm
Panoráma redőnyös 205 x 120 cm

Pénztár ablak irodakonténer

Pénztár ablak, 105 x 110 cm
Rozsdamentes pult 105 x 25

Szellőző ablak irodakonténer

Szellőző ablak, 55 x 55 cm, bukó

Irodakonténer hűtés, fűtés

Radiátor  1,5 Kw , 2 Kw
Split klima  igény szerint 

Konténer méretek

 
Hosszúság (mm) Szélesség (mm) Belső magasság (mm)
2060 2405 2200
3060 2405 2200
4060 2405 2200
5060 2405 2200
6060 2405 2200


A nyilászárók egyedi méretkben Is rendelhetőek.

Egyedi megoldások,személyre szabott formatervezés. Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, egy munkanapon belül válaszolunk! Kérjen ajánlatot!

Termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdéseivel keresse kollégáinkat, akik szakszerű tanácsokkal látják el. Segítünk összeállítani egyedi konténer vagy konténeregyüttes rendelését!

+36 30 944 9720 Hívjon minket hétköznapokon 09.00-tól 16.00-ig